De Equimind paardencoach

Paardencoach Annelies

Equimind startte op vanuit mijn passie, persoonlijke ervaring en kennis van coaching en paarden. Je brengt mensen zo ver als je zelf bent. Daar ben ik van overtuigd.

Jaren van ontwikkelen, zoeken en beleven brachten me zover. Ik verwerkte trauma’s, voelde, reflecteerde en ontwikkelde me tot volleerde paardencoach die anderen helpt om sterker in het leven te staan.

Mijn expertise. Mensen die door de deur wandelde van stress, burn-out en verlies of iedereen die voor persoonlijke uitdagingen of doelen staat. Samen met mijn paarden laat ik je beleven wat coaching met paarden doet.

Paardencoach Annelies

Equimind startte op vanuit mijn passie, persoonlijke ervaring en kennis van coaching en paarden. Je brengt mensen zo ver als je zelf bent. Daar ben ik van overtuigd.

Jaren van ontwikkelen, zoeken en beleven brachten me zover. Ik verwerkte trauma’s, voelde, reflecteerde en ontwikkelde me tot volleerde paardencoach die anderen helpt om sterker in het leven te staan.

Mijn expertise. Mensen die door de deur wandelde van stress, burn-out en verlies of iedereen die voor persoonlijke uitdagingen of doelen staat. Samen met mijn paarden laat ik je beleven wat coaching met paarden doet.

Paardencoach Annelies Hens uit Kontich met twee paarden in de wei.
Paardencoach Annelies Hens begeleidt haar twee paarden naar een sessie.

Paardencoach team

Ontmoet Annelies en haar paarden.
Haar persoonlijke en open houding brengt je de nodige rust en groeikansen.

Paard Diva van paardencoach Annelies Hens uit Kontich.

Diva

Onze merrie Diva zag het levenslicht in 2013 en is een halflinger.

Paard Semper Fi van paardencoach Annelies Hens uit Kontich.

Semper Fi

Halfinger en liefdevolle dochter van Diva, geboren in 2019.

Paard Almonde van paardencoach Annelies Hens uit Kontich.

Almonda

Deze Spaanse schoonheid geboren in 2009 is de grootste van onze kudde.

Paard Bronske van paardencoach Annelies Hens uit Kontich.

Bronske

De vrolijkste Welsh pony op leeftijd en de oudste en kleinste ruin van de weide.

Paard Pebbles van paardencoach Annelies Hens uit Kontich.  

Pebbles

Onze lieve warmbloed ruin geboren in 2009 en loopt al een tijdje met ons mee.

Paard Semper FI van Equimind in de wei.

Pebbles

Onze lieve warmbloed ruin geboren in 2009 en loopt al een tijdje met ons mee.

Paardencoach Annelies Hens traint haar paard voor een sessie met attributen.

Stress en burn-out paardencoach

Wanneer ga je van gezonde stress naar een regelrechte burn-out? Mentale overbelasting dreigt meestal bij mensen die hun persoonlijke grenzen niet bewaken of kennen, verlies ervaarden of vastlopen op een (onbewust) trauma.

Als stress en burn-outcoach zet ik mijn paarden in om cliënten te helpen waarbij het mentale of fysieke potje overloopt. Voel jij je door negatieve stress kopje onder gaan of wil je de burn-out voor zijn? Ik zorg voor een veilige en open omgeving waar alles bespreekbaar is.

Mijn paarden helpen je om jouw stressniveau te verlagen en op een zachte manier inzichten te vergaren.

Paardencoach voor persoonlijke doelen

Worstel je met het maken van keuzes, het stellen van prioriteiten of het vinden van evenwicht in je leven? Loop je vast op het verleden, het heden of je toekomstplannen?

Als persoonlijke coach ondersteun ik mensen met het opbouwen van zelfvertrouwen, het versterken van hun zelfbeeld en het behalen van persoonlijke doelen. De paarden houden je een spiegel voor, tonen je onbewuste weerstand en maken emoties los.

Als paardencoach geloof ik rotsvast in zelfsturing. Ervaren en beleven van de zelf verworven inzichten scheppen een sterker resultaat dan een coach die je oplossingen aanreikt. Bij Equimind stopt het dat anderen jouw leven besturen, richten of leven.

Leef terug je leven!

Paardencoach Annelies Hens tijdens een coachingssessie in Kontich.
Paardencoach Annenlies Hens tijdens een koppeltherapie bij Equimind in Kontich.

De voordelen van Equimind coaching

Gericht op jou

Stap voor stap neem jij terug de controle over je keuzes, je emoties, je zelfbeeld en je weg vooruit.

Focus op balans

Voel je terug in balans op persoonlijk en professioneel vlak en laat je doelgericht ondersteunen.

Paard als coach

Paarden reageren op je onderbewuste en reiken je nietsvermoedend handvaten aan. Ontdek meer over coaching met paarden.